Ilmalämpöpumppujen asennus ja muut LVI-palvelut kattavasti Kangasniemeltä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
LVI-kuvake

LVI-Hokkanen Oy tarjoaa kattavat LVI-alan palvelut Kangasniemellä ja lähikunnissa. Teemme kaikenlaiset LVI-asennukset ja huollot ammattitaidolla. Myymme ja asennamme esimerkiksi ilmalämpöpumput ja teemme käyttövesi- ja lämpöjohtoremontit. Käytämme vain laadukkaita tarvikkeita ja laitteita, ja saat meiltä myös kaikki tarvitsemasi LVI-tarvikkeet omiin tarpeisiisi.

LVI-asennukset ja -huollot ammattitaidolla

Teemme LVI-työt monenlaisiin kohteisiin kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Saat meiltä esimerkiksi käyttövesi- ja lämpöjohtourakoinnin, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien asennukset sekä ilmanvaihtokanavien ja -laitteiden asennukset. 

 

Palvelumme kattaa myös kaikenlaiset LVI-huollot ja -korjaukset. Huollamme muun muassa pienpuhdistamot ja korjaamme erilaiset pumput ja puhaltimet sekä esimerkiksi tiputtavat hanat. Meiltä onnistuvat myös lämmitysjärjestelmien säädöt, huollot ja korjaukset. 

Lämpöpumput avaimet käteen -palveluna

Saat meiltä lämpöpumput avaimet käteen -periaatteella. Palvelumme kattaa siis sekä sopivan lämpöpumpun myynnin että asennuksen. Myöhemmin myös huollamme ja tarvittaessa korjaamme laitteen. 

 

Valikoimaamme kuuluvat ilmalämpöpumput, ilmavesilämpöpumput ja maalämpöpumput. Edustamme useita merkkejä, kuten NIBE-ilmavesilämpöpumppuja ja -maalämpöpumppuja ja Mitsubishin ilmalämpöpumppuja.

 

Saat halutessasi myös muiden valmistajien laitteet kauttamme.

Kysy lisätietoja palveluistamme

Muut LVI-alan palvelut

Saat meiltä putkiremontit tarpeidesi mukaan. Urakoimme sekä käyttövesiremonttien että lämpöjohtoremonttien parissa. Ikääntyvä vesi- ja lämpöjohtoverkosto voi aiheuttaa vuotoriskin – tulemme mielellämme kartoittamaan tilanteen ja annamme tarjouksen urakkaa varten. 

 

Käytämme kaikissa töissämme vain laadukkaita LVI-tarvikkeita ja -laitteita, ja palvelumme kattaa myös hyväksi havaitsemiemme LVI-tarvikkeiden myynnin. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Puhelinkuvake

Saat meiltä ilmalämpöpumput ja muut lämpöpumput paikalleen asennettuina. Palvelemme Kangasniemellä ja lähikuntien alueella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!